Vakantie vlakbij het mooiste strand van Ameland

Voor je het weet, staat de zomervakantie voor de deur. Al vakantieplannen? Dit jaar in binnen of buitenland?
Ik neem je even mee naar Ameland. Het prachtige landschap met duinen, zand en uitzicht op zee, geven je een echt vakantiegevoel.
Je komt hier echt tot rust. Met het ruizen van het duingras op de achtergrond en het bruisen van de zee. 
Ameland heeft mooie, schone en rustige stranden. Het liefst gaan wij naar het strand van Hollum, met zijn iconische vuurtoren. Dit strand is schoon en we hebben nog nooit erge drukte ervaren. Dit strand is echt een natuurstrand waar je echt tot rust komt. Omringt met duinen vol met duingras. Schitterend wit zand wat afsteekt tegen een strakblauwe lucht. 
In het dorpje Nes kan je lekker uit eten. Heerlijk op 't terras. De heksenketel is zeker aan te raden. En het lekkerste suikerbrood haal je hier bij de bakker. Op het eiland zijn diverse accomodaties. Met je tent op de camping, een chalet, appartement of huisje. Het kan allemaal. Wij verbleven op vakantiepark Boomhiemke, bij Hollum in de buurt.
Het was een mooi huisje, helemaal in vakantiesferen ingericht. Met een bad en lekkere hoekbank om even in alle comfort tot rust te komen.
Koken konden we in de uitgebreide keuken, met uitzicht op de weidse tuin. Hier kon je heerlijk zitten ontbijten op een flonderterras. Met de frisse zeelucht en warme ochtenden genoten wij hier van ons beschuitje met aardbeien en natuurlijk suikerbrood. 
Ook kregen we de hele dag door bezoek van familie konijn.
Echt een vakantiebestemming om bij weg te dromen. Zonder dat je eerst een lange reis hoeft te maken.