IJsjes buffet

Nog een heerlijk zomers idee voor in de zomervakantie. Een ijsjes buffet! Zorg voor twee of meer  smaken schepijs, een spuitbus met slagroom en lekker veel toppings zodat de kids hun traktatie lekker kunnen versieren!
Het beste kun je hiervoor schepijs gebruiken met een wat neutralere smaak zodat je de toppings ook nog proeft. Ben en Jerry's bijvoorbeeld heeft al genoeg smaak van zichzelf. Kies daarom liever voor slagroom, vanille-ijs of ijs met de smaak van fruit (aardbei, citroen, etc.)
Slagroom uit een spuitbus werkt heel goed om mooie toefjes mee te maken die je kleintjes kunnen versieren.
En dan natuurlijk de toppings, er zijn zo veel om uit te kiezen. Met een mooi aantal bakjes op tafel is het een waar feest.
Ik heb gekozen voor: Kikkersnoepjes, sprinkles, vlinderstrooisels, spekjes, frambozen, karamelblokjes, witte chocoladedrops en kleurige cornflakes.
Er is natuurlijk nog zo veel meer te bedenken:
Plakjes banaan, blauwe bessen, aardbeien, appelblokjes, hagelslag, dulce de leche, chocoladesaus, aardbeiensaus, kleine koekjes, wafeltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ik hoop dat je veel plezier hebt met versieren en smullen en ik kan niet wachten om weer een nieuwe combinatie van ijs en toppings uit te proberen.
Smikkelse lieve levensgenieters.