Een dagje naar het strand van Scheveningen

Het was de eerste hete dag van de zomer, dus we besloten naar het strand te gaan. Weer eens naar Scheveningen leek ons wel leuk. We zaten aan de noordkant van de Pier van Scheveningen. Het was gezellig druk. Je werd niet platgelopen, maar er lagen genoeg zonaanbidders en pootjebaaiers. Voor echt zwemmen, was het water nog wel een beetje fris. Toch wou onze kleine Niene even voelen, dus hup de bikini aan en op naar de golven. Björn vond het mooi genoeg om met zijn korte broek door de strandpoelen te waden. Op zoek naar wat hij ook maar dacht te vinden.

Het strand van Scheveningen is een mooi strand met een brede zandstrook tot aan de zee. Je kunt in het losse zand liggen, maar er is ook zand geschikt voor het bouwen van zandkastelen. 
Het is handig voor kids die al wat ouder zijn dan de onze, dat er over het hele strand palen staan waar een afbeelding op staat zodat ze hun ouders makkelijk terug kunnen vinden. 
Het water was heerlijk verfrissend. Het zag er schoon uit en ik ben ook geen afval tegen gekomen. 
Op het strand zelf lagen wel wat glasscherven. 
Er is parkeergelegenheid dichtbij, onder andere hier: Parkeerterrein zwarte pad.
Het was hier wel druk en het stond al best wel vol, ook was het aan de prijs. Er zijn ook nog andere parkeergarages en terreinen, misschien proberen we die de volgende keer uit.

De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Het was ook leuk om een keer te doen. Er was veel te beleven en te zien. Er was luide muziek en dat vonden de kinderen geweldig om op te dansen. En wij hebben ons ook vermaakt. En we hadden nog veel meer kunnen doen. Er zijn heel veel gezellige strandtentjes en je kan natuurlijk ook nog echt de Pier op. Dat bewaren we voor een volgende keer.
Ikzelf vind het ook heel fijn om naar een strand in de rustige natuur te gaan, dus ik denk dat we dat eerst eens gaan doen.

Het eerste item op onze zomer wensenlijst hebben we al weer beleefd. 
Je eigen zomerwensenlijst maken? Hier vind je mijn post erover: Maak je eigen zomerlijstje