Bent Creek Lodge USA

Beste Bed & Breakfast in de Verenigde Staten

Verscholen in de bossen van de Smokey Mountains ligt Bent Creek Lodge.
In onze verkeringstijd (kuch) dit is al even geleden hebben we een reis gemaakt door het Noord Oosten van de Verenigde Staten.
Tijdens deze roadtrip hebben we een flink stuk door de Smokey Mountains gereden. Na een lange dagtocht besloten we een plekje te zoeken om te overnachten. Het dichtstbijzijnde wat we konden vinden was een B&B genaamd: Bent Creek Lodge. 
Wat een verrassing toen we via een lange kronkelweg midden door het bos hier aankwamen. Het was een prachtige lodge.
De eigenaren heetten ons van harte welkom en vertelden ons dat we geluk hadden, want ze hadden nog maar één kamer over: de Cherokeeroom. Maar eerst kregen we een rondleiding:
Er was een gezamenlijke ruimte waar je kon poolbiljarten, een boek lezen en televisie kijken. Het voelde heel huiselijk en typisch Amerikaans. Hier stonden ook de tafeltjes om 's ochtends te ontbijten. En dit ontbijt was heerlijk. De vrouw deze huizes maakte dit zelf klaar. René nam het traditionele ontbijt met scrambled eggs, bacon, toast en nog veel meer. Hij vond mijn keuze voor ontbijt enchilada's iets te avontuurlijk. Maar ook die waren overheerlijk, met allemaal extra's erbij en allemaal zo vers. Ik krijg meteen weer honger als ik er aan denk.
Daarna werden we via een trap naar beneden naar onze kamer begeleid. Een blokhut in de middle of nowhere... en wij achtervolgen een wildvreemde meteen mee naar beneden de kelder in. Is dat wel een slim idee? 
Jazeker, we kwamen uit bij onze kamer, met een heerlijk bed. Maar de echte verrassing wachtte achter onze deur naar buiten. Hier stapte je zo een veranda op met een heerlijke schommelbank en uitzicht over de bijbehorende tuin die aan het bos grensde. Het zat hier heerlijk ontspannen en door de tuin renden allemaal eekhoorntjes rond. 
Wat jammer dat we de volgende dag al weer weg moesten. De huiselijkheid, nette en schone kamers en prachtige omgeving maakten dit wel één van de mooiste plekken waar we ooit zijn geweest.
Het is een heerlijke plek en een echte aanrader als je op een plek wilt verblijven die je altijd bijblijft. Als we ooit weer in deze omgeving zijn, gaan we zeker langs, maar dit keer wat langer.
Mocht je in de omgeving zijn, dan is dit echt een aanrader, en ik heb even voor je gecheckt, ze bestaan nog steeds. Graag hoor ik of je er van genoten hebt!